Din nou la teatru. În sală, nu online!

TNB- din nou la teatru

Din nou la teatru. TNB anunță reluarea spectacolelor la sediu, în toate sălile, cu respectarea normelor în vigoare impuse de pandemia de COVID-19.

Din nou la teatru. Sălile TNB vor putea fi ocupate în proporție de 30% din capacitate, motiv pentru care iubitorii de teatru sunt invitați să își procure din vreme bilete dacă doresc să se numere printre primii spectatori ce revin, după o pauză de peste 3 luni, la teatru.

„Noi suntem pregătiți de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufletește, moral, profesional, financiar…  Instituția teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o ființă vie, cum credem noi că este. Pentru noi, este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.

Începând cu 5 februarie 2021 Teatrul Național I.L. Caragiale programează reprezentații în toate sălile, cu respectarea normelor de siguranță impuse de pandemia de COVID-19. Între primele spectacole ce pot fi urmărite începând cu această dată se numără:

”Jurnal de România.1989” – premieră a verii 2020 la TNB și ”Micul infern” (la Sala Mare), ”Preșul” și ”Frumos e în septembrie la Veneția” (Sala Studio), ”Orchestra Titanic” și ”Omul care a văzut moartea” (Sala Pictura), la Atelier – cel mai nou spectacol, ”Incognito” de Nick Payne, precum și ”Anonimul venetian”, sau ”20 de ani în Siberia”, așadar o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde duminică, de la ora 11.oo, Magicianul Poveștilor îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu Jocul de-a Teatrul și lumea basmelor românești. Programul complet al următoarei perioade poate fi consultat pe pagina de internet a teatrului, www.tnb.ro, în Calendar. Biletele pot fi cumpărate de la Casa de bilete a TNB încă de pe 23 ianuarie 2021, dar și online pe platforma www.mystage.ro. Programul Casei de bilete a TNB  în perioada 27  ianuarie – 4 februarie: între orele 11.00 – 18.00. În zilele de 5, 6 și 7 februarie 2021 – de la 10.00 la 19.00.