Și clovnii au CV! Doar la TNB

Angajare de clovn- TNB

”Angajare de clovn” este ultima scrisă de dramaturgul Matei Vişniec înainte de plecarea din România, iar în 1991 a obţinut premiul UNITER pentru cea mai bună piesă românească.

Trei clovni bătrâni – Nicollo, Filippo si Peppino – se întâlnesc în faţa unui anunţ de angajare, gata să dea totul pentru ultimul truc, giumbuşlucul suprem peste care poate cădea cea din urmă cortină. Corpul le joacă feste, dar mintea vibrează, hipnotizează, iar amintirea gloriei trecute transformă lumea întreagă într-o feerie, un manej al miraculosului, un decor suprarealist.

Sunteți invitați să vedeți ”Angajare de clovn” de Matei Vișniec, în regia și conceptul scenic al lui Ion Caramitru. Un spectacol magic, plin de umor și sensibilitate, ce prilejuiește publicului o primă și ultimă întâlnire cu mirajul libertății fără granițe. Trei clovni dau totul pentru un ultim truc. Nu ratați întâlnirea cu magia! Piesa ”Angajare de clovn” este ultima scrisă de dramaturgul Matei Vişniec înainte de plecarea din România, iar în 1991 a obţinut premiul UNITER pentru cea mai bună piesă românească. ”Angajare de clovn” se joacă sâmbătă, 8 iunie 2019, ora 19:30, la Sala Studio a Teatrului Național ”Ion Luca Caragiale” din București.