Și fără popcorn … și fără TNB în luna martie! Cum recuperați banii?

Fără TNB

TNB. În urma extinderii epidemiei virale cu Covid-19 şi a recomandărilor oficiale în privinţa luării de măsuri de prevenţie, spectacolele de teatru se suspendă.

Fără TNB. În București, activitățile celor 14 teatre ale primăriei Capitalei vor fi suspendate până la 31 martie, în această perioadă urmând să aibă loc doar repetiții. Actorii, regizorii și personalul tehnic vor fi plătiți.

Fără TNB. De asemenea, Teatrul Național ”I.L. Caragiale” anunţă anularea spectacolelor și a tuturor manifestărilor publice din incinta Teatrului Național I.L. Caragiale din perioada 10 – 22 martie 2020.  În funcție de evoluția situației, există posibilitatea prelungirii acestei măsuri, care a fost comunicată prin Hotarârea Ministerului Culturii nr. 1775 din 10 martie 2020, la ora ora 16.00.  Spectatorilor li se va restitui contravaloarea biletelor, începând cu data de 11 martie 2020, fie la casa de bilete a TNB pentru biletele cumpărate la casă, fie în contul din care s-a făcut plata prin MyStage, pentru cele achiziționate online. MyStage va restitui inclusiv costul comisionului. Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziţionat de la Casa de Bilete, trebuie să aveţi la dumneavoastră biletul în format fizic.

Și Teatrul Act anulează toate reprezentațiile programate în luna martie. Contravaloarea biletelor cumpărate de la sediului teatrului se va restitui la casa de bilete până la 31.03.2020, iar pentru biletele achiziționate online, restituirea se va face de către Mystage în contul din care s-a făcut plata.