Actor, scriitor, muzician și producător, cunoscut mai ales pentru rolul lui Seth Cohen din serialul „The O.C.”. Azi, 15 decembrie, Adam Brody va auzi un sincer „Happy Birthday to you” din partea familiei și a prietenilor.

Actorul Adam Brody și-a petrecut copilăria și adolescența în San Diego, California, unde a locuit împreună cu părinții și cei doi frați mai mici. Brody a fost un elev slab în liceu și își petrecea cea mai mare parte a timpului liber făcând surfing. Despre aceea perioadă spune că „a trăit mai mult pe plajă”.

Primul rol important al lui Brody într-un serial de televiziune a venit în 2002, când a fost distribuit în serialul de comedie dramatică „Gilmore Girls”, interpretându-l pe Dave Rygalski. În 2003, a apărut în filmul „Grind”, precum și în videoclipul piesei „Too Bad About Your Girl” al trupei The Donnas.

În același an, Brody a fost distribuit în rolul lui Seth Cohen din serialul dramatic pentru adolescenți „The O.C.”. Se pare că Brody ar fi improvizat o parte din dialogurile comice ale personajului. Rolul l-a transformat într-un idol al adolescenților, personajul fiind descris de Los Angeles Times ca fiind „cel mai sexy tocilar al televiziunii” și de Time ca fiind cel care a „redefinit” personajul de pe ecran al tocilarilor „nepotriviți”. Brody a fost primul bărbat de pe coperta revistei Elle Girl. În afară de actorie, Brody este muzician și scriitor, declarând că „scrie scenarii și cântece în timpul liber”. În 2005, împreună cu Nathaniel Castro, Bret Harrison și Brad Babinski, a format trupa rock Big Japan, cu sediul în Los Angeles, Brody fiind toboșarul principal. Adam Brody spune despre el că este o persoană „fals intelectuală” și cu o stare de spirit setată „pe modul plajă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *