”Orașul cântă” până la sfârșitul lui septembrie

”Orașul cântă”

Peste 250 de noi micro-concerte și recitaluri vor avea loc în parcuri, muzee, centre comerciale și clădiri de birouri din toate colțurile Bucureștiului, până pe 22 septembrie.

Aproape 2.000 de coriști și instrumentiști din Programul Național Cantus Mundi vor face orașul să răsune la unison cu Festivalul Internațional George Enescu, în cadrul proiectului asociat ”Orașul cântă”, un program derulat în premieră, ce va contribui la creșterea conexiunii dintre oraș și festival și la extinderea experienței festivaliere către un public cât mai numeros și divers.

Evenimentele din programul ”Orașul cântă” al Cantus Mundi vor consta în spectacole de stradă, concerte în aer liber – corale sau instrumentale și recitaluri care se vor derula în București pe toată durata Festivalului Internațional George Enescu (31 august – 22 septembrie 2019). Accesul la acestea este liber, iar detaliile privind orele de desfășurare vor putea fi găsite pe paginile de Facebook ale Cantus Mundi și Festivalului, dar și pe pagina web https://www.festivalenescu.ro/series/programe-asociate/.

”Orașul cântă” este un proiect dezvoltat de Programul Național Cantus Mundi prin Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, ca program asociat Festivalului Internațional George Enescu 2019.