Târg de cariere pentru studenți la PoliFest 2019

2
PoliFest 2019- 11- 13 aprilie, UPB

Peste 20.000 de participanți sunt așteptați la cea de-a VIII-a ediție a PoliFest 2019, organizat în perioada 11- 13 aprilie la Universitatea Politehnica București.

Conferinţe ştiinţifice, workshop-uri, expoziţii de echipamente și noi tehnologii, expoziții de carte, prezentarea ofertelor educaţionale a facultăților, oportunități de angajare, peste 50 de companii de top și 15 institute de cercetare științifică, “Student pentru o zi”, “Ziua porților deschise ” sau  “Târg de Cariere”- PoliFest 2019 este cel mai amplu eveniment educațional dedicat elevilor și studenților.

Facultățile din cadrul UPB vor participa, cu standuri proprii, la Ziua Porților Deschise, ceea ce implică atât vizite în laboratoare sau amfiteatre pentru o cunoaștere cât mai bună a ofertei de studii și a perspectivelor de carieră, precum și posibilitatea acordată elevilor de liceu doritori, de a lua parte la unele cursuri, pentru o zi, în cadrul secțiunii Student pentru o zi.

„ Sperăm ca ediția din acest an să depășească pragul celor 15 000 de participanți care ne-au vizitat de-a lungul ediției precedente în contextul în care am lărgit aria evenimentelor incluse în PoliFest și am încercat totodată o amplificare a atractivității acestei manifestări educaționale” a declarat Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Zece mari institute de cercetare și peste 50 de companii de top

În premieră, anul acesta, PoliFest va fi și gazda a 10 mari institute de cercetare și dezvoltare din România, al căror interes față de valoarea învățământului academic din cadrul UPB a crescut gradual în ultimii ani. De asemenea, la eveniment vor participa atât reprezentanți ai mediului de afaceri (media ultimilor ani fiind de 50 de companii și antreprenori) dornici să îşi prezinte cele mai importante rezultate şi inovaţii din domeniu, împreună cu vaste oferte de angajare sau internship-uri precum şi reprezentanţi ai facultăţilor din universitate, cu scopul de a prezenta și de a oferi informații concrete legate de oferta educațională a UPB. O mare parte dintre companiile participante îşi vor prezenta activitatea, dar şi oferta de angajare, fie la standurile special amenajate, fie în cadrul conferinţelor proprii unde îşi vor promova inovațiile din domeniu. Standurile pentru companii vor fi amplasate în Clădirea Rectoratului, alături de standurile de prezentare a facultăţilor. Mai multe informații găsiți AICI.

2 thoughts on “Târg de cariere pentru studenți la PoliFest 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *