Piața Amzei, program special de distracție în următoarele trei weekenduri

0

Piața Amzei așteaptă bucureștenii de toate vârstele în zilele de 18-19 mai, 25-26 mai și 1-2 iunie, între orele 12:00 – 22:00 cu proiecții de film, ateliere de film de animație pentru copii și multe activități creative, recreative și sportive, totul în cadrul evenimentului ”Amzei Animat”.

Copiii între 6-14 ani vor avea de ales între ateliere de desene animate cu cretă, decupaj sau tehnici prin care vor deveni ”personaje animate”. Piața Amzei va fi activată de copiii care vor colora și decupa personaje din animații și forme din natură sau animale pe care vor învăța să le aducă la viață prin tehnici de animație. Atelierele sunt facilitate de Nicoleta Miron, artistă de animație 2D și regizoare de film .

Adolescenții se pot implica în ateliere de street-art cu stencil-uri și stickere, facilitate de Alexandru Ciubotariu, cunoscut în peisajul street art-ului sub numele de Pisica Pătrată, creator de benzi desenate și fondator al proiectului Muzeul Benzii Desenate.

Seara vor fi proiectate filme de lungmetraj pentru toate vârstele, din selecția Festivalului Animest.  Intrarea la toate activitățile este liberă, mai multe detalii despre program,  pe https://www.animest.ro/amzei-animat.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *